Arcade en Speelhal

De nieuwe speelhal heeft de leukste arcade-games voor jong en oud. Een arcadehal is een plek waar je games kunt spelen. Maar we hebben nog wel meer soorten spelletjes dan videogames. Zo vind je er pooltafels, airhockeytafels en grijpmachines! Bij Bart & Bites hoef jij je geen moment te vervelen! 

Airhockey

Ga de airhockey-challange aan met jouw vrienden. De drie kleurrijke ontwerpen en de felle LED-lampjes nodigen uit tot spelen. Het speelveld is gemaakt van roestvrij staal en biedt de snelste gameplay!

Hero of Steel
Speel Hero of Steel, een unieke arcadegame met sciencfiction thema. Het bevat speciale effecten zoals bliksem en ijsstoten voor een realistisch schietgevoel met een grote 3D mobiele spelscene en waterkanon om de waterdruk te regelen. Leuk voor spelers van alle leeftijden!

Combo Boxer
Of je nu in de stemming bent om tegen een bokszak te slaan of tegen een voetbal te trappen, het kan nu allebei met onze Combo Boxer Prijs-machine. Zoals de naam al aangeeft, kun je een leuke prijs winnen door te spelen!

Kom gezellig spelen

De arcade area is vrij te betreden, reserveren hoeft niet. Wil je een arrangement of een uitje op maat neem dan contact op.