Lasergamen

1 sessie lasergamen = 12 minuten speeltijd | € 12,50 per pers.

Lasergamen in een area waar het draait om een thema? Dat vind je alleen bij Bart & Bites! Bij ons kun je kiezen voor het thema Neon of het thema Robot. Allemaal niet eng maar Robot is wel spannend. Bekijk de trailers en kies voor welk thema je gaat! Onze designers zijn momenteel hard aan het werk om nieuwe thema’s te maken zodat jullie straks nog meer keuze hebben.

Bij aankomst krijg je een briefing en word je voorbereid op de strijd. Je krijgt een speciaal vest aan en een lasergun mee het veld in. Daarmee schiet je op je tegenstanders, maar zij ook op jou. Word je geraakt? Dan ben je enkele seconden af en krijg je tijd om jezelf in veiligheid te brengen. Een potje duurt 12 minuten en binnen deze tijd moet je zoveel mogelijk punten proberen te scoren.

Lasergamen bij Bart & Bites doe je in een te gekke ruimte met allerlei obstakels. Samen met je familie, vrienden of collega’s ga je bij Bart & Bites het gevecht aan en waan je je een echte soldier. Voel de spanning als jij probeert jouw vrienden te slim af te zijn. Vergeet niet om goed op je omgeving te letten, overal ligt gevaar op de loer! Bij Bart & Bites giert hoe dan ook de adrenaline door je lijf.

Lasergamen bij Bart & Bites is een spannend en leuke activiteit voor jong en oud. Het ultieme spel voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, familiedag of vriendenuitje. Het leukste dagje uit in Beilen! Reserveer nu!

Combineer een potje lasergame met een wedstrijd Axe Throwing, speel een spelletje in de arcade hal of gooi een pijltje op het dartbord. Na afloop kun je in onze gezellige horeca bijkomen van de activiteiten onder het genot van een hapje en een drankje.

Welk thema kies jij?