zakelijk

Voor iedere gelegenheid de ruimte!

Vind de perfecte ruimte voor elke gelegenheid bij Bart & Bites! Voor een onvergetelijke feestavond, sfeervolle receptie of overheerlijk buffet is Bart & Bites uw ideale keuze. Wij bieden voor iedere gelegenheid en elk budget een op maat gemaakte ervaring, volledig afgestemd op uw unieke wensen.

Elk evenement is uniek en daarom besteden we bij Bart & Bites veel zorg en aandacht aan de invulling van uw event om voor u een succesvolle beleving te creëren. Voor een compleet verzorgde feestavond, receptie of diner hoeft u niet verder te zoeken dan Bart & Bites. Met oplossingen voor elke gelegenheid en ieder budget biedt Bart & Bites een ervaring op maat, geheel afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren. Elk evenement is bijzonder, en krijgt daarom onze volledige zorg om het tot een gegarandeerd succes te maken.

zakelijk bart&bites

de mogelijkheden bij bart&bites

feesten & partijen

Voor uw compleet verzorgde feestavond, receptie of diner bent u bij Bart & Bites aan het juiste adres.

eten & drinken

Uiteraard verzorgen wij tijdens uw feest of event ook de catering geheel naar uw persoonlijke wensen en budget.

zakelijk

Een gastvrije locatie voor u en uw relaties met een ideale bereikbaarheid en volop gratis parkeergelegenheid.

sfeervolle locatie in beilen

In het Drenthse Beilen nodigt Bart & Bites u uit in ons sfeervolle restaurant of feestzaal. Voor allerlei vieringen zoals bruiloften, familie- en personeelsfeesten, jubilea, of zakelijke evenementen staan we graag voor u klaar, inclusief gratis wifi, internetverbinding, audiovisuele middelen, en parkeergelegenheid.

aanvragen van brochure

  sfeerbeelden bij bart&bites

  0 +
  m2 aan speelplezier
  0 +
  Tevreden bezoekers
  0 +
  Jaar ervaring in entertainment
  0
  fun gegarandeerd